Melih Bulu Görevden Alındı - Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, 2547 sayılı yükseköğretim kanunu ve 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi gereğince görevinden alındı.

Melih Bulu Görevden Alındı - Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, 2547 sayılı yükseköğretim kanunu ve 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi gereğince görevinden alındı.. Melih bulu, cumhurbaşkanı kararnamesiyle görevden alındı. Melih bulu, 195 gün sonra cumhurbaşkanı erdoğan tarafından görevden alınırken, henüz yerine herhangi bir atama yapılmadı. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın imzasını taşıyan atama kararnamesi resmi gazete'de yayımlandı. Görevden almada işte bu rahatsızlığın payı büyükmüş. Yaklaşık 6 ay önce akp'li cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'ın kararıyla göreve gelen eski akp milletvekili aday adayı prof.

Bulu, protestoların başladığı ilk günlerde 6 ayda biter demişti 6 ayda onun işi bitti. Melih bulu, 2547 sayılı yükseköğretim kanunu ve 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile görevden alındı. Melih bulu, resmi gazete'de yayımlanan cumhurbaşkanı kararı ile görevden alındı. Ve bu rahatsızlık, haftalardır ifade ediliyormuş. Akademisyen ve öğrencilerin aylardır protesto ettiği boğaziçi üniversitesi'nin atanmış rektörü melih bulu, cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile görevden alındı.

Melih Bulu görevden alındı - Fan Medya
Melih Bulu görevden alındı - Fan Medya from www.fanmedya.com
Yaklaşık 6 ay önce akp'li cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'ın kararıyla göreve gelen eski akp milletvekili aday adayı prof. * yök, melih bulu'dan rahatsızmış. Melih bulu, tepkiler altı aya biter dedi ancak yedinci ayında görevinden alındı. Melih bulu, cumhurbaşkanı kararnamesiyle görevden alındı. Bulu, protestoların başladığı ilk günlerde 6 ayda biter demişti 6 ayda onun işi bitti. Melih bulu, cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı tayyip erdoğan'ın kararıyla görevden alındı. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, dün sürpriz bir şekilde görevden alındı. Melih bulu'yla ilgili flaş iddia.

Melih bulu'nun yerine henüz yeni bir isim atanmadı.

Melih bulu görevinden alınırken, bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Melih bulu, cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı tayyip erdoğan'ın kararıyla görevden alındı. Akademisyen ve öğrencilerin aylardır protesto ettiği boğaziçi üniversitesi'nin atanmış rektörü melih bulu, cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile görevden alındı. Melih bulu, 195 gün sonra cumhurbaşkanı erdoğan tarafından görevden alınırken, henüz yerine herhangi bir atama yapılmadı. Görevden alma kararı erdoğan'ın imzasıyla resmi gazete'de yayımlandı. * aldığım kulis bilgisi şöyle: Ek 1 inci maddesi ile 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 2 inci maddesi gereğince görevden alınmıştır. 194 gün görevde kalan bulu, dün gece yayınlanan kararname ile birlikte görevden alındı. Rektörü melih bulu, 2547 sayılı yükseköğretim kanunu ve 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi gereğince görevinden alındı. Melih bulu'yla ilgili flaş iddia. Melih bulu, tepkiler altı aya biter dedi ancak yedinci ayında görevinden alındı. Bulu, 2547 sayılı yükseköğretim kanunu ve 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi gereğince görevinden alındı. .tarihli resmi gazete'de yer alan karara göre boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu görevinden alındı.

Ek 1 inci maddesi ile 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 2 inci maddesi gereğince görevden alınmıştır. Melih bulu'yla ilgili flaş iddia. Boğaziçi üniversitesi'nin tartışmalı rektörü prof. Melih bulu, 2547 sayılı yükseköğretim kanunu ve 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile görevden alındı. Melih bulu, cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı tayyip erdoğan'ın kararıyla görevden alındı.

Son Dakika! Aylardır devam eden protestoların hedefindeydi ...
Son Dakika! Aylardır devam eden protestoların hedefindeydi ... from www.cukurovaexpres.com
Ile 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 2 inci maddesi gereğince görevden alındı. Kararnameyle, bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Rektörü melih bulu, 2547 sayılı yükseköğretim kanunu ve 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi gereğince görevinden alındı. Melih bulu'nun neden görevden alındığına dair henüz detaylı bir açıklama yapılmadı. Bulu'nun görevden alınmasıyla 6 aydır kayyum rektöre karşı direnen boğaziçililer yeni rektör için seçim istedi. Ek 1 inci maddesi ile 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 2 inci maddesi gereğince görevden alınmıştır. İlginizi çekebilir boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu görevden alındı. Ve bu rahatsızlık, haftalardır ifade ediliyormuş.

Melih bulu, 2547 sayılı yükseköğretim kanunu ve 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile görevden alındı.

İlginizi çekebilir boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu görevden alındı. Bulu, yök'ün rahatsızlığı nedeniyle mi görevden alındı? Melih bulu'nun neden görevden alındığına dair henüz detaylı bir açıklama yapılmadı. Kararnameyle, bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Boğaziçi üniversitesi öğrencileri ve akademisyenlerinin uzun süredir devam eden protestoları sonrası melih bulu görevden alındı. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, dün sürpriz bir şekilde görevden alındı. Melih bulu, resmi gazete'de yayımlanan cumhurbaşkanı kararı ile görevden alındı. Bulu, protestoların başladığı ilk günlerde 6 ayda biter demişti 6 ayda onun işi bitti. Bulu, 2547 sayılı yükseköğretim kanunu ve 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi gereğince görevinden alındı. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, 2547 sayılı yükseköğretim kanunu ve 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi gereğince görevinden alındı. Melih bulu, cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile görevden alındı. Melih bulu, cumhurbaşkanı erdoğan tarafından boğaziçi üniversitesi'ne rektör olarak atanmasından 194 gün sonra, yine erdoğan tarafından görevden alındı. Melih bulu'nun atanmasına öğrenciler ve öğretim üyeleri tarafından yoğun protesto gösterileri düzenlenmişti.

Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, sürpriz bir şekilde görevden alındı. Melih bulu, 2547 sayılı yükseköğretim kanunu ve 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile görevden alındı. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu görevden alındı. Ocak ayında ataması yapıldığından beri sular durulmamıştı boğaziçi üniversitesi'nde. Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalara ilişkin kararlar, resmi gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Melih Bulu görevden alındı
Melih Bulu görevden alındı from img3.aksam.com.tr
Görevden alma kararı erdoğan'ın imzasıyla resmi gazete'de yayımlandı. * yök, melih bulu'dan rahatsızmış. Boğaziçi üniversitesi öğrencileri ve akademisyenlerinin uzun süredir devam eden protestoları sonrası melih bulu görevden alındı. Ek 1 inci maddesi ile 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 2 inci maddesi gereğince görevden alınmıştır. Akademisyen ve öğrencilerin aylardır protesto ettiği boğaziçi üniversitesi'nin atanmış rektörü melih bulu, cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile görevden alındı. Protestolar, polis müdahaleleri, akademisyenlerin sırt dönme eylemleri derken rektör melih bulu dün görevden alındı. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, dün sürpriz bir şekilde görevden alındı. Bulu'nun görevden alınmasıyla 6 aydır kayyum rektöre karşı direnen boğaziçililer yeni rektör için seçim istedi.

Melih bulu, resmi gazete'de yayımlanan karar ile görevden alındı.

.tarihli resmi gazete'de yer alan karara göre boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu görevinden alındı. Melih bulu'nun atanmasına öğrenciler ve öğretim üyeleri tarafından yoğun protesto gösterileri düzenlenmişti. Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalara ilişkin kararlar, resmi gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. Melih bulu görevinden alınırken, bulu'nun yerine herhangi bir atama gerçekleşmedi. Ve bu rahatsızlık, haftalardır ifade ediliyormuş. Melih bulu, resmi gazete'de yayımlanan karar ile görevden alındı. Melih bulu, resmi gazete'de yayımlanan atama kararının ardından instagram hesabından yaptığı paylaşımla haberin asılsız olduğunu iddia etti. Melih bulu'nun yerine henüz yeni bir isim atanmadı. 194 gün görevde kalan bulu, dün gece yayınlanan kararname ile birlikte görevden alındı. Boğaziçi üniversitesi rektörü melih bulu, sürpriz bir şekilde görevden alındı. Boğaziçi üniversitesi'nin tartışmalı rektörü prof. Kararnameyle, boğaziçi üniversitesi rektörü prof. Melih bulu, cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile görevden alındı.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama